Kevin Gorczyński over Kevinski.

Op de leeftijd van 10 jaar oud, ging de jonge, onschuldige ik met zijn moeder voor het eerst naar circus- en theatershows.
Mijn ogen begonnen te glinsteren en ik werd gevuld met een gevoel van geluk en magie. Tijdens elke show die ik bekeek, vergat ik al mijn problemen en negatieve gevoelens. Je kunt je vast voorstellen dat ik erg van deze shows genoot.
Toen ik een clown van Cirque du Soleil zag, viel mij op dat het publiek niet meer bij kwam van het lachen. Ik herkende dit gevoel, ook ik kwam niet meer bij.
Het is niet alleen de plezier, maar ook het gevoel wat elk persoon ervaart tijdens de show. De manier waarop het publiek in het verhaal wordt meegenomen door de artiest en hoe ze met hem mee voelen als hij verdrietig is… Of gelukkig!
Denk aan Charlie Chaplin, Marcel Marceau, Dikke en de Dunne,  Buster Keaton en hun werk.
Ik wist het direct: ik wil hetzelfde doen. Ik wil het publiek hetzelfde gevoel geven. Ik wil ze meenemen uit de dagelijkse sleur en ze verwelkomen in mijn creatieve wereld!
Dat was het begin van mijn ontwikkeling, ik trainde elke dag. Ik begon als een autodidact mime en gaf kleine optredens. Ik ontwikkelde mijn eigen show en trad hiermee op om de live shows van “Holldand’s got Talent”, waar ik tot de halve finale ben gekomen.
Om het lichaam en de beweging beter te leren kennen, heb ik met succes de dansopleiding gevolgd aan de Dansacademie Utrecht.
Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd in Europa bij de “International School of Acting and Creativity” en bij een Mime Center.
Gedurende deze periode trad ik tevens op in shows, tv, pretparken, diverse projecten, circussen, theaters en heb ik met vele organisaties mogen samenwerken. Ik heb meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen, zoals de internationale prijs “Young person of the Year” en ik heb de Europese Kampioenschappen in de Martial Arts sport Nunchaku’s gewonnen.
Ik houd ervan om te leren, nieuwe mensen te ontmoeten, genieten van het leven, optreden en over de hele wereld te reizen. Hierom ben ik zelfs naar Brisbane, Australië geweest om daar mijn lichamelijke bewegingen nog meer te ontwikkelen.
In 2015 heb ik mijn grootste doel bereikt: ik ben aangenomen in de database van Cirque du Soleil.
Geïnspireerd op mijn leven, ervaringen, reizen en optredens heb ik een show ontwikkeld genaamd “Kevinski´s Journey“.
Ook heb ik unieke acts ontwikkeld met enthousiaste, grappige, verbluffende en poëtische acts om het publiek te bereiken en raken in elke mogelijkheid.
Door het publiek beloond als de meest favoriete top 3 acts bij het Kerstcircus Haarlem 2019/2020.
Welkom in de wereld van Kevinski!
Kevin Gorczyński

Making the invisible visibly funny.

Iets laten zien, zelfs als er niets is.

De pantomime.
Maar ook de verborgen grap.
De clown.
genaamd: Kevinski.