Acts en Shows

Kevinski's Acts

Eigen acts die zowel in de piste, op het theater of tijdens een dinnershow gespeeld kunnen worden. Als reprise, rode draad, of als act opzich!

Solo Theater Show

Iedereen kent Charlie Chaplin wel. De vrolijke snuiter die met zijn zwarte bolhoed, zijn wandelstok, bijzondere loopje en snor allerlei verschillende avonturen beleefd.
Wist je dat Charlie Chaplin zijn personage eigenlijk ‘the Tramp’ heet, terwijl dit werd gespeeld door Charlie Chaplin? Zijn personage ‘the Tramp’ werd bekend door de nonverbale taal die iedereen kon verstaan, de pantomime. Maar niet alleen daardoor!
Doordat hij de toenmalige, herkenbare situaties op de hak zette en de maatschappij op een ludieke manier uitbeeldde, kon iedereen zich in hem verplaatsen.
Kevinski is geen imitator van Charlie Chaplin, maar de rol ‘the Tramp’ wordt door Kevinski gepresenteerd en op zijn manier geïnterpreteerd, om het dagelijkse leven op een grappige en poëtische manier van 2021 uit te beeldden.
Dus stel je voor, wat zou er gebeuren als ‘the Tramp van Chaplin, gespeeld door Kevinski, in 2021 op het toneel verschijnt?

De stille maar expressieve Kevinski houdt ervan om verschillende culturen te ontdekken en gaat letterlijk de hele wereld rond.Hij gaat van stad naar stad, land naar land om de eindeloze mogelijkheden van de culturen te laten zien op zijn Kevinski’s.
Met zijn eigen kunstzinnige manier van reizen nodigt hij jou uit op een hilarisch avontuur. De mimespeler arriveert met zijn acts in vele landen en ontdekt daar de verschillende bijzonderheden op zijn eigen, komische wijze.
Ontmoet Kevinski bijvoorbeeld als een hilarische Ballerino in een tutu in Rusland, of kom hem tegen in Frankrijk, waar de liefde het publiek letterlijk meeneemt op avontuur. Of zelfs in China, waar hij de kungfu meester is en zijn Nunchaku wapens over het podium vliegen.
Kevinski deelt graag zijn wereld, zijn reis met jou. Ontdek en wees verwonderd!

Maatwerk

Met zijn elastische gezicht en flexibele lichaam is Kevinski ook flexibel te boeken!

Met zijn creativiteit passen zijn acts in elk thema of programma.